Söndag

Sista dagen på långhelgen och vi hade bestämt oss för att köra till Coromandel. Detta är inget som normalt rekommenderas att göra på endast en dag då det är en bilfär på ca 2,5 timme per väg och det är mycket att se men en av mina kompisar ska hem denna helgen (vilket även Eri ska så det är tråkigt...) och hon ville dit så vi åkte. Det tog oss inte 2,5 timmar dit, det tog 4 timmar och inga kommentarer om min långsamma körning för det var inte jag som varken körde eller läste kartan, jag var bara ansvarig för musiken då jag hade min lilla högtalare med mig i bilen. Men ärligt talat kan jag inte klaga för utsikten längs i princip hela vägen var helt magisk. Det här landet är så otroligt vackert! Som jag sa i förra inlägget så är också mycket av naturen väldigt orörd, det är inte massa fabriker eller stora byggnader längs vägen det är bara träd och berg och hav och aaah så vackert, det går inte ens att förklara och bilderna gör det inte rättvisa. 
 
Den långa bilfärden resulterade dock i att vi inte hann med så mycket i Coromandel utan vi bestämde oss för att bara gå till Cathedral cove och stranden där och bada och sola några timmar. Också där var allt så otroligt imponerande vackert. Vägen till stranden var jättevacker i sig och sen själva stranden och de vita klipporna och asså wow. Om ni vill se hur det ser ut, sök på "narnia cathedral cove" på youtube, det är en scen som är filmad där och det ser ut exakt så, de har inte ändrat något (förutom att det var lite fler folk nu när vi var där som försörde naturkänslan men men) 
 
Vi började resan hem igen vid klockan 18, denna gången hade vi, eller rättare sagt vår bilförare, koll på vägen tillbaka men så klart fastnade vi i lååååång kö med tanke på att alla skulle hem till Auckland igen efter att ha varit borta under långhelgen. Så där satt vi stilla ett bra tag till, var framme i stan vid 22 och skulle då ta tåget hem. 
 
Allt som allt har helgen varit helt underbar, gillar att göra massa saker! Kommer definitivt åka tillbaka till Coromandel dock så att jag kan få hela upplevelsen och även se annat men det var roligt ändå med en liten biltur på 8 timmar men som sagt utsikten från bilen är också helt överväldigande. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Oh,vad det låter underbart! Bara njut,njut,njut för mig också! Kram

Svar: Jaa det är verkligen fantastiskt! Hahah tro mig jag njuter tillräckligt för alla jag känner! Kram
Johanna Rodell

2015-02-10 @ 15:45:50
Postat av: Moster

....Kanske man skulle ta en tur till andra sidan jorden. Här är bara mulet och kallt.... Kram

Svar: Hahah ja det borde du! Här är det ganska bra faktiskt!
Johanna Rodell

2015-02-15 @ 09:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0