Batman och arbete


Jaaa, denna första helgen på skolåret har flugit förbi, gick upp sju både igår och idag och åkte till jobbet där jag arbetade i 6 timmar vardera dag... Igår på kvällen däremot var destå roligare! Jag var hemma hos Hanna tillsammans med Hanna och Stina för att kolla på Batman Begins och The Dark Knight, eftersom vi ska gå på bio och se trean i morgon efter skolan. Tyvärr funkade inte Batman begins men det gjorde inte så mycket för vi kollade på skavlan möter Juston Bieber innan vi började filmkvällen och det hade blivit väldigt sent om vi sett 2 filmer efter det! Istället såg jag den första nu idag efter jag kom hem från jobbet, båda filmerna var förvånansvärt bra och Heath Ledger var bäst! Sjukligt läskig men det var ju meningen... inte kul att gå hem mitt i natten efter den filmen kan jag tala om... 


                      Svårt att tänka att det är samma person??? ^
                                        Jag har inte fotat eller redigerat några av bilderna

French kiss

                 
                            

Detta är nog en av de sötaste, roligaste och bästa filmer jag någonsin sett. Det var min kära vän Hanna som introducerade mig för den för snart ett år sedan och jag har varit kär sead dess!! Meg Ryan är sååå bra i den och så rolig och härlig, och kevin kline, svårt att beskriva men han är också så himla bra, han är ju inte riktigt så som man tänker sig drömkillen direkt men men ändå så underbar på något sätt! Så bra på att förklara är jag men asså se filmen!! 

Det ska iallafall jag göra nu och sen har jag sovmorgon imån, börjar första lektionen 10.45 ( SÅÅÅÅ SKÖNT!!! )

Au revoir!

Får skaffa hund sen...


Det är så himla roligt att komma hem från skolan, eller komma hem överhuvudtaget om man varit ute ett tag för så fort man kommer innanför dörren kommer en överlycklig hund och hälsar för attt sedan springa in och hämta stt ben och visa upp det, han är  så söt!! Viftar på svansen så kraftigt att hela bakkroppen flyger med. Men vi ska ju bara passa honom kanske en månad till, och det är ju lite sorgligt, kommer kännas så tomt i huset sen... 

Så därför får vi också skaffa hund sen!

Hahha yeah right, vi kommer inte skaffa hund, men det är väldigt mysigt att passa en när han ärs å snäll och lugn och glad! 

Jaja ha det braa!

citat


I survived!!


Första skoldagen avklarad!! Eller ja, vi åkte på utflykt till kåsjön så det var väl inte överdrivet ansträngande.. Men i morgon börjar allvaret! Det vanliga schemat börjar direkt och ni ser mitt eget personliga schema här nedanför:



Såklart är det fler i klassen som har likadana men de flesta har liiite annorlunda, till exempel ett annat språk, men som ni ser så är detta väldigt rörigt, det är nämligen schemat för hela läsåret och det gör det ju självklart lite svårtydat, men som tur är står det också veckovis på hemsidan! 

Efter min jobbiga skoldag åkte jag in till stan igen och shoppade sådant nödvändigt grejs till skolan (anteckningsblock, sudd, penna osv...) och sedan hem för att åka till gymmet och träna. Förhoppningsvis är det så här jag lyckas hålla mina dager, med undantaget att jag byter shoppingen mot plugg, i år SKA jag inte börja plugga sista minuten! (och jag säger inte alls så varje år, nej nej....) 

Ha det bra! Puss och kram!!

Ångest, panik, illamående


Jag börjar 2:an imån.... och inte den mysiga tvåan på lågstadiet när man blev introducerad för plutifikstionstabellen för första gången utan istället tvåan på gymnasiet som alla, ALLA, som jag pratat med som tagit studenten säger är det jobbigaste året, jippie, är så taggad asså!! Nej men på ett sätt ska det ju bli kul att träffa alla kompisar igen och få någon ordning på livet igen med träning och godisförbud, men alltså jag skulle nog klara mig utan alla läxor som jag är säker bara ligger på någon lärares skrivbord och väntar på oss... 

Och vad gör jag nu sista kvällen innan skolstarten? Går och lägger mig tidigt så jag är pigg och glad tills imån? Neeeeeeej, jag satte precis på en film som är ca 2 timmar och sitter framför den och käkar cupcakes som min syster bakade tidigare idag ( måste ju proppa i mig så mycket jag kan innan godisförbud com startar imån) plus har lagt upp en skål med ostbågar till senare, när jag inte har choklad och kaffesmak kvar i munnen.... Tjockis det är jag det! Jaja har hjärnan avstängd tills imån, får spara på alla hjärncellerna så länge som möjligt!! 

Men imorgon får jag iallafall träffa dessa härliga människor igen!! 


Jag har inte fotat alla dessa bilder

Och såklart massa mer människor jag inte hade bilder på i denna datorn.. 

citat


Maskerad


Igår var det maskerad hos Oliva och Flora, Det blev piratkostym för mig och min syster och Olivia och Flora var Judit och Judit! Sen var det lite andra pirater och massor av andra olika figurer. Lägger upp bilder på hur vi såg ut här nedanför, lägger också upp bilder på vad de fick i födelsedagspresent: browniemuffins med glasyr och egengjorda marsipanfigurer, När vi var mindre samlade nämligen Olivia på grisar och Flora på grodor. 



Sara var en "mystisk indisk kvinna" och Linnea var Jack Sparrow som alla ser.

Snäll busschaufför och Göteborgskalas


Igår hade jag ca 40 min på mig mellan träning och bussens avgång och på den tiden skulle jag duscha, göra mig i ordning och äta middag ed familjen... Japp det gick inte jättebra... Vi kan ju säga så här: vanligtvis vill jag börja ta på mig skor och ytterkläder 10 min innan bussen går och sen gå fort till hållplatsen, igår hade jag varken skor eller strumpor när det var 2 min tills bussen skulle gå... japp.. så drog på mig olika strumpor och ett par converse som jag inte hann knyta och var utanför dörren när bussen skulle gå, sprang hela vägen och såg bussen åka när jag var kanske 30 meter ifrån men fortsatte springa som en dåre, höll armarna ut framför mig och typ mimade "NOOOOOOOOOO" och mirakelnas mirakel bussen stannar! Jag springer fram, går på och sitter sen 3 hållplatser och försöker hämta andan och fokusera på att inte spy upp maten jag nyss ätit, skriker även tack över hela bussen eftersom jag fick gå på längst bak och inte orkade resa mig förrän det blev absolut nödvändigt. 

Sedan var vi framme, var nämligen inte helt min idé att bara ha 40 min på mig utan min kära vän Catrine som ville ha minst en halvtimmas marginal tills dess att Svenska Björnstammen skulle spela på Götaplatsen, jag är väl inte lika galen i dem som hon men blev ju desto mer efter konserten igår, den var vääääldigt bra faktiskt, över förbväntan och jag fast.. Hehehe...


Var även på Timbuktu i förrgår när han spelade samma plats samma tid, även det var bra, dock ca samma program som på liseberg men det va bra!  

Nu ligger jag i soffan och glor på Criminal minds med Catrine, hehehe har gjort henne beroende mowahahahahahh!!! 

RSS 2.0