Lördag <3

Har varit och tränat, bara styrka eftersom jag fortfarande inte mår helt bra så vill inte köra kondition än, sen hem och åt frukost med äggröra bacon och stekt korv som mamma hade fixat medan vi andra var och tränade. Mums! Och nu väntar jag på att då övningsköra, medan jag väntade gjorde jag mig iordning för röda-mattan-kväll nej men jag lockade håret och sminkade mig. Brukar göra det så här på helgerna när jag inte har nåt bättre för mig, tycker det är roligt, enda nackdelen är ju att man kan få en den konstiga blickar på Coop sen när vi ska handla men det är sånt man får stå ut med! Idag får jag ju äta godis och så också! Yäy! Tror jag ska bara sen, jag gillar att baka men det är ingen som äter det men får väl ta med det till skolan sen och bjuda eller nåt!

07.30

Såg film igår vid typ 21-22.30 eller nåt och sen va jag så himla trött så höll på att somna i soffan, så jag gick och la mig direkt. Orkade inte ens göra mig iordning för jag ville inte bli pigg igen och inte kunna sova så nu vaknade jag 07.30 och är helt utvilad och har sovit mer än 8 timmar. Så skönt! Så nu har jag en hel dag framför mig när jag kan vara produktiv och få massa gjort! (Hahah as if!) nej men det blir trevligt:))

Underbar dag idag

Visst matteprov kanske inte är det roligaste men sen hade vi två inställda lektioner så vi pratade med vår spanskalärare och fick ha vår 55 min långa lektion innan lunch istället för klockan 14 och slutade innan 12! Så skönt så nu är vi hemma hos mig och kollar på OC! Just lovely! Och det är fredag, älskar fredagar :D

Min skola<3

Sånt här fint gör vi på min skola, alla har ett hjärta med sitt namn på och sen skickas alla runt i klassrummet så att alla får skriva på allas hjärtan! Det gjorde vi en gång förra året också och det blir typ världens egoboost när man får tillbaka det och ser vad alla har skrivit, även om man vet att alla förmodligen inte menade det men ändå! Enda jobbiga med du är att jag är så sjukt dålig på att komma på vad jag ska skriva på andras! Jag blir så opersonlig jag kan bli och skriver typ "snäll och rolig" på alla! Gud va mycket utropstecken det blev i det här inlägget men jaja jag gillar dem, och min skola (här kommer två till)!!

Matte

Japp det är så min eftermiddag ser ut nu idag, ingen zumba sen men ryggstyrka och sen middag och pretty little liars hos Catrine! :D 
 
ps. Bar 11 dagar tills jag åker till London!!! 

Sömn

Börjar enna känna av att jag inte har sovit ordentligt på fem nätter nu, är otroligt trött och med denna trötthet ska jag plugga matte i eftermiddag efter en hel dag i skolan... Japp Lycka till Johanna! Sen är det också det att jag har zumba på eftermiddagen men vet inte nu om jag hinner gå på den för måste verkligen plugga, och sen på kvällen ska jag äta middag med Catrine. Det ska bli jättemysigt! :D well well nu måste jag göra mig iordning och gå till skolan, skriver kanske när jag kommer hem, (kör en protest mot appen nu eftersom den vägrade samarbeta en gång och jag vill inte råka ut för samma sak igen, nämligen stor risk att jag då tar ut ilskan över mobilen och slänger den i golvet eller nåt och det skulle ju inte vara jättebra...)

Biologii

Lite svårt att säga hur argumentationen gick faktiskt, kände att jag inte riktigt fick fram vad jag ville säga men jag vet inte, vi får se! För övrigt blev det ju inte direkt argumentation eftersom alla tyckte i princip samma sak hehe. Nu är jag iallafall hemm och ska försöka få gjort lite matte innan träning om ca en timma.... Kommer få sååå mycket gjort känner jag... Det blir panikplugg på torsdag... Tagga... Blööööö

Frukost

Dagens viktigaste mål! Idag var jag hos Sara och åt frukost, vi äter tillsammans varje vecka och det är väldigt mysigt, man får gå upp lite tidigare men det är det definitivt värt! Kan verkligen rekommendera att äta frukost med en kompis det gör hela dagen mycket bättre för man får en bra star med trevligt sällskap och man äter ordentligt!

Igår var jag ju hemma hos Hanna och pluggade och åt sen middag där och efter det så kollade vi på what to expect when you're expecting, den va jättemysig!! Och så mycket söta bebisar! Jättekul att kolla på film så här på vardagar, en annan sak jag kan rekommendera!!

Glöm förra inlägget..

Asså seriöst, blir så irriterad! Försökte skriva ett till inlägg på mobilen vid typ halv 10-tiden i morse, efter provet men det såg bara ut så här efter jag tryckte på 'publicera' :
 
 
 
Såååå jag är i allafall väldigt irriterad på den appen nu för jag försökte minst 40 gånger! SÅ frustrerande! Nu är jag åter igen hemma hos Hanna, nu är det biologi och svenska som står på pluggschemat, inte prov men argumentation och en rapport... Jaja innan dess va jag på gymmet; bröst, triceps och axlar var det idag. Då är det bland annat bänkpress som gäller, otroligt jobbigt men det är väldigt kul nu när man börjar se resultat, kanske inte på kroppen men att man kan höja vikerna eller köra fler! Det känns väldigt bra!

Mobilbloggande

Asså älskar att jag kan blogga från mobilen nu! Appen funkade aldrig sist jag bloggade men nu bloggar jag här medan jag åker buss!! Idag har vi "klä-upp-sig"-dag på våran skola och det tycker jag är väldigt kul! Dock lite segt att man börjar 8.10 (med kemi-prov, varför, VARFÖR, vill man ha prov första lektionen på måndag????!?!) så hinner ju inte göra så himla mycket men eftersom alla andra i klassen är så jädra tråkiga och typ kommer i myskläder kanske det är tur att jag inte har tid att fixa mig mer... Jag ser iallafall ut så här idag: ( sämst bild jag vet men jag hade bråttom och lampan i hallen va trasig-.-)

Tacos!

Mm idag fick vi hemmalagad Tacos till middag! Det är såå gott! Det innebär alltså att man gör allting från grunden, köttet, salsan, allt! MUMS!! Kan verkligen rekommendera det till alla som känner sig manade att stå och laga mat i princip hela dagen :D nu blir det pretty little liars med Catrine!

1 månad till 18!!!!!

Jag kom just på att det är den 17:e idag! Det betyder att det bara är en månad, EN MÅNAD!, tills jag fyller 18 år!! My God det är ju snart!! Asså april kommer så bli bästa månaden på hela året!! 1-4 jag åker till London! 17:e jag fyller 18! 24:e jag och lillasyster åker till Stockholm och ser Justin Bieber! Och stannar sen i Stockholm hos våra sysslingar torsdag och fredag också!!! Ååh längtar!! Och sen kan man ju hoppas att det blir lite varmt också, blev så sur när det snöade igår! Och att det fortfarande ligger kvar! Seriöst det är mars nu! Orkar inte!

Nu plugg...

Jupp nu har jag varit och tränat typ en och en halv timma sen, en otroligt bra träning idag med ben, rumpa och mage, kan knappt stå nu men det är så det ska va! Höjde på alla maskinerna så är lite stolt faktiskt! Hade asmycket energi idag fastän jag vaknade ca halv nio av mig själv.... Sen åkte jag snabbt hem och duschade och drack en mycket god smoothie! Och nu sitter jag hos Hanna och försöker trycka in kemi i skallen och sen är det massa mer ämnen som vi har men det är okej för jag är pigg och glad idag! (Av nån konstig anledning med tanke på att jag inte har sovit men ändå, får ta vara på det här!!!) puss och kram!!

Rolig helg men nu söndag igen....

Det har varit en jättekul helg denna veckan! Det var superkul att träffa Olivia och Sara i fredags, det var ett tag sen sist så det va trevligt med en typisk J.O.S-träff med bubbelpool och film och brownies! MYS! Och sen igår va jag hemma hos Hanna och planerade London-resan! Jag Hanna, Hanna och Stina ska dit på påsklovet ch det är nu bara 15 dagar kvar!!! ÅH längtar verkligen!! Speciellt sen igår, som för övrigt var jättemysigt även när vi inte bara planerade!

Idag ska jag träna, plugga och eventuellt övningsköra! :D

Fredag!

Älskar fredagar! Har dock haft et engelskaprov idag, hör-och läsförståelse, men det får gå som det går, hehe läsförståelsen gick nog bra iallafall tror jag! Och nu har jag gjort smeten till några otroligt goda brownies som jag, Olivia och Sara ska äta ikväll! Mums!! Har ju en dag i veckan som jag får äta sötsaker på, och den här veckan när min klass har haft cafeet i skolan har det varit tortyr! Men nu kan jag trycka in hur mycket jag vill idag!! Hahah nej men det blir gott! :D

Jag och bloggande

Alltså grejen är att jag har aldrig varit bra på att blogga, jag anser liksom inte att mitt liv är tillräckligt intressant att skriva om på internet, tycker oftast att jag bara typ pluggar och tränar men det stämmer ju inte! Jag träffar ofta kompisar och om cirka en månad fyller jag 18, innan dess ska jag till london med några kompisar och sen en vecka efter min födelsedag ska jag och min syster till Stockholm för att se Justin Bieber! Hur kul som helst ju!! Så får se om jag kan hålla igång bloggen ett tag nu innan jag blir trött på det igen!!
RSS 2.0