citat

picknick i fiskebäck

Japp igår var jättemys med catrine och criminal minds ( mowahahah har gjort henne lika beroende som jag är hihihihi) och pretty little liar som ju är såååå bra!! Sen körde vi även zumba ( svettigaste passet typ någonsin om någon bryr sig ) och åkte till fiskebäck och åt picknick-middag med grekisk sallad ( mums).  (hihih gillar parenteser) 

Idag ska jag till fiskebäck igen, jag gillar det stället, men med Stina som jag inte har träffat på länge nu så det ska blii jätteroliigt! 

Här kommer lite gamla bilder från en annan picknick med Catrine på denna underbara plats ( fiskebäck)

 

oj oj oj!!



Upptäckte särskrivningen på favoitavsnitten, ska vara ett ord ej: favorit avsnitten... Herregud så inte jag att särskriva... nu skäms jag....

Criminal Minds



I LOVE IT!! Har sett alla avsnitt i alla säsonger och kollar om dem hela tiden! Sitter just nu och kollar på favorit avsnitten med Hanna ,problemet är bara att hon gillar att gråta till dem så jag måste se alla sorgliga avsnitt också.... Meeen de är ju också bra!! 

Jag har inte fotat eller redigerat denna bilden! 

Hemmaa



Ja då var jag hemma igen efter en jättekul resa i Budapest och sen en mysig midsommar i skåne ( dock lite väl regning men what you gonna do liksom?) Bilder på allt kommer upp inom kort! 

Hörs!

packar, packar, packar



Japp det är vad jag håller på med just nu men är snart klar och ska åka och fixa lite på mitt jobb och sen köpa ett par skor innan vi drar vidare till skåne!

Då kan jag inte blogga mer på typ en vecka för min app på mobilen funkar inte och jag kommer inte ha någon dator förmodligen..

Ha det bra!

godnatt



Sov sött, dröm om småkryp du mött! (eller inte med tanke på att jag är livrädd för kryp...)
Natti natii!

fotboll + packning

 

 

Då har man suttit med ögonen fastklistarde på TV:n i drygt 90 minuter som en äkta fotbollsnörd.. och vilken nytta gjorde det?? Jag kan ärligt talat knappt komma ihåg en enda match, som varit viktig, som Sverige har vunnit. Men de spelade ju iallafall bra mycket bättre än Ukraina-matchen och hade några bra chanser, och 2:a målet var ju väldigt snyggt! 

 

Nej nu ska jag packa resten av kvällen eftersom vi ska till Budapest på söndag så nu håller jag på att välja vilka kläder jag ska ha med mig eftersom jag har lagt fram kläder för ca 2 veckor när vi ska va borta 4 dagar... typiskt mig på något sätt... 

 

Skrives later! 

min header

 

 

Tänkte bara tala om att det är ju inte jag som tagit bilderna på mig till headern utan bilden till vänster har Catrine tagit och bilden i högra hörnet vet jag inte riktigt vem som höll i kameran just då men den är tagen från Hannas kamera iallafall.. 

 

Ha det bra!! 

Citat

När jag fyllde år sist så fick jag, bland annat, en bok med citat från farmor och farfar som heter tänkvärt så tänkte lägga ut några av mina favoritcitat lite då och då, här är det första:

varför sova när man kan träna??

 

 

Såå jag ska gå och träna nu halv nio, gick pp för typ 10 minuter sen... japp.... har sommarlov men kan fortfarande inte slippa undan väckarklockan... okej jag vet att träna pass på gym är frivilligt men inte i det här fallet.. plus att jag vaknade 04.23 av mystisk anledning med tanke på att jag somnade typ 1 och nu ska jag åka och träna yäääy jag kommer vara så pigg idag alltså... NEJ SKA SLUTA KLAGA NU! jag gillar att träna och kommer förmodligen vara superglad när jag kommer hem och då ångra detta inlägg.. 

 

 

 Jag har inte fotat denna bilden ( men var det någon som faktiskt trodde det) 

Här är en mycket fin (HAHAHA) bild på mig som bevisar att jag gillar att träna, kanske, gick iallafall i fotboll flera år tills laget tyvärr la ner förra året ( :(((( ) 

när det står miniatyr menar de miniatyr


Okej så om någon såg vad det var på bilderna i förra inlägget så kul för er med supersyn men för oss vanliga dödliga så lägger jag upp de igen i full storlek:



Den sista bilden är tagen i ett hus som har varit öde i flera år och som jag inte vågat mig in i förrän denna gången eftersom vi alltid kallat det för spökhuset... det fanns inget spöke om någon undrar... lite lätt besviken faktiskt...


Ifall någon är nyfiken på vem jag är eller rättare sagt vem jag var för mer än ett år sedan så kan ni hitta min väldigt gamla blogg HÄR

sommarlov

Så otroligt skönt med sommarlov!! Slutade för exakt en vecka sen och hittills har sommaren varit helt underbar, förutom vädret då, som svenskar älskar att prata om hela tiden.. Nu har jag precis kommit hem efter några suuupermysiga dagar på farmor och farfars land på tjörn med catrine och fotande och pretty little liars säsong 2.. OMG jag är sååå fast! Blir alltid det när jag kollar på serier, kan ltt se en hel säsong på två dagar... hehe..

Jaja här är lite bilder ifrån denna veckan:

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0