Pride-festival


Till och med vädret hedrar Pride-festivalen som började denna veckan



Annars så är jag ju här på stockevik och har det mysigt, OS står på här på TV:n dagen lång och vi passar en supersöt hund som vi bråkar om att få gå ut med honom, han är världens lugnaste och gosigaste hund!



Och så heter han Panter! Naaaaawwwww



Det regnar!!


Mycket! Och åskar och blixtar, jättenära oss, väldigt läskigt faktiskt! Föredrar nog ändå värmen som va här igår och i förrgår! Inte spöregn och åska men men får väl se det positivt med innemys dag. Förutom när det åskar så högt att man får en hjärtattack för att huset skakar!

Bildproblem


Nu är det så här att jag har försökt lägga upp bilder här på bloggen men när jag lägger in bilderna från kameran till datorn blir flera av dem svarta och det stör mig lite grann men så fort jag hr fixat detta blir det fler bilder igen! Nu är jag för övrigt på Stockevik igen och kommer stanna här i några veckor så det ska bli kul!!

Ses sen eller hörs eller skrives eller nåt....

Hemma igen

Nu hemma efter tre superroliga dagar i Karlstad hos Hanna med Hanna, Hanna och Stina

oj oj oj

Tre dagar sen senaste inlägget men kommer meed nyttt och trevligt snart!

godis och coca cola



Mamma och pappa kom hem från Linneas konfaläger ( de har varit och hälsat på) med en halvkilos godispåse och coca cola... mums!! Har inte käkat smågodis på ett tag nu så det känns bra att sitta här och tjocka mig och vänta på sockerchock!
För att göra allt ännu bättre är jag förmodligen ledig imån, om de inte ringer 9 imorgon bitti.

Så nu ligger jag i soffan och äter godis dricker cola och kollar på Criminal minds, livet leker

jag vill utomlands!!!



De tre första bilderna är från Lanzarote och de tre sista från italien. JAG VILL TILLBAKA!!!

fredag..



Jag är så trött! Jobbade åter igen i går och idag MEN igår träffade jag Sara efter jobbet pch det var alldeles för länge sen vi sågs sist så det va jätteroligt och jättemysigt! Vi gick promenad och pratade och badade och pratade och kollade på en konstig film som hette Hugo  

Men det är ju också fredag idag eller hur?? Är det bara jag som fortfarande alltid får den där j***a låten, ni vet:     " It's friday friday, gotta get down on friday"? på hjärnan varje fradag fortfarande? Ni vet den som ingen gillade men alla kunde utantill och alla sjöng på varenda fredag hela nian? För mig i nian alltså.. 

Men inte nog med att det är fradag, det är fredag den 13!! Någon som märkt det?? Det enda som hänt mig är att brandlarmet satte igång, och tro mig på ett hotell låter det mycket men det var falsklarm och allt gick bra, inte ens sura gäster som blev väckta? 

Okej nu har jag skrivit ett helt inlägg med rappakalja men men, måste väl skriva onödigt tjafs ibland också??



Jag har inte fotat eller redigerat någon av bilderna ovan

kladdkaka!


Ja jag vet, har varit lite inaktiv har på bloggen men det finns ju inte så mycket att säga när jag jobbr och sen kommer hem och gör absolut ingenting.. Men här kommer nu ett recept på typ den godaste och kladdigaste kladdkaka jag ätit! Det är inte mitt recept, jag har fått det av Ellen och jag bakade den i lördags.


Börja med att ta fram alla ingredienserna: Socker, mjöl, kakao, ägg, vaniljsocker och smör och sätt sedan på ugnen på 175 grader


Skär upp 150 gram smör 


Låt det smälta i en 2 literskastrull 


När allt har smält häll i 3 dl socker


1 dl kakao


och en tsk vaniljsocker och blanda ihop det


Sedan ska äggen i, 2 ägg, rör i ett i taget 


Och till sist 2 dl vetemjöl


Häll i smeten i en smörad och bröad form, dock blir det godare om man använder kokos eller mandelmjöl istället för ströbröd


Ställ in kakan i ugnen i ca 18 minuter så blir den kladdig och god!


KLART! Ät med grädde eller glass och njuuut!

nu på stockevik



Japp då var vi ute på landet igen och det är ju som alltid supermysigt, dock lite väl regnigt för tillfället för min smak men det är ju en bra ursäkt för att sitta inne och ha filmdag, eller spadag..

bla bla bla


Jaaa idag jobbade jag, likaså igår efter jobbet solade jag och läste ute i det för en gångs skull fina vädret ( båda dagarna ) och igår kväll gick jag sedan en jättemysig promenad med Hanna som jag inte träffat på flera veckor så det va såklart väldigt kul, dock fick jag lite myggbett här och var och det var väl mindre kul dårå..

Nu sitter jag framför TV:n och kollar på So you think you can dance och det är sjukt hur duktiga dem är!! Älskar dans!! 

Jag har inte fotat eller redigerat bilden

Budapest + midsommar

Nu kommer bilderna!


Måste börja med att säga att deras parlament ät liiite coolare än vårat! ^

Här i dagsljus ^
Danau (floden) med Buda till vänster och Pest till höger^

En kyrka, även den lite finare än de i Sverige, och taket ser ut som på ett pepparkakshus! ^
 
Kusinerna som munk och nunna! ^

Ser ut som ett sagoslott eller hur?? ^

Och här ar det faktiska slottet.... ^

Här är ett av de kända baden som finns i Budapest, vi var här den sista dagen innan vi åkte hem och det fanns massa pooler! ^

 Sedan åkte vi till Skåne för att fira midsommar, dock såg vi inte midsommarstången förrän dagen efter.. ^
 
Bukett med 7 olika sorters blommor som vi plockade på dagen,rätt ska det vara! ^

Tilda, Linnea och Embla på midsommarafton innan efterrätten...^

...som var jordgubbar med grädde och socker, mums! ^

Och även spättkaka för att fira Embla och Tilda som skulle fylla år några dagar efter midsommar! ^

guess what I'm doing


Nej ni kommer aldrig kunna gissa, jag jobbade ju i helgen och var helt slut i går kväll så idag har jag en hemma-mys-slödag för mig själv för mamma jobbar och pappa kör Linnea till hennes konfaläger som börjar idag. Men iallafall just i detta nu så sitter jag faktiskt och kollar på star wars!! Såg glee för någon dag sen när de klädde ut sig till star wars-karaktärer och blev sugen på att se den, och jag gillade dem inte ens särskilt mycket första gången jag såg dem men men that's what I'm doing!



Bjuder på denna fina bild på mig och min syster ( som inte har något med inlägget att göra men hade inga bilder som passade ändååå) från när vi va på Lanzarote i julas 

Kramisar! 

ps. Ingen av oss är särskilt kristen, även om jag går på kristen skola och hon ska konfirmera sig och jag också har gjort det så går vi inte i kyrkan på söndagar eller nåt, vi bara råkar gilla korshalsband. 

pps. Någon som gissade rätt? 

älska fotboll!! <3



Asså så bra är det, inte särskilt spännande match men det är ju bara för att Spanien var SÅ bra och Italien hade ju bara 10 spelare på plan typ hela andra halv lek... 

Men Spaniens sista mål var ändå det bästa! Torres kunde ha skjutit men ger bollen till Mata som precis kommit in på plan och låter honom göra mål i stället! Inte många fotbollspelare som skulle göra det!! Grattis Spanien som nu vunnit EM 2008, VM 2010 ocg Em 2012!!! Helt sjukt!

Ägnar ändå en tanke till alla besvikna fotbollspelare i Italien för tycker så synd om dem men de hade både lote otur och Spanien var bättre! 

Massor av kärlek till fotbollen från mig! <3 <3 <3 

Okej tre fotbollsinlägg på samma dag i rad men nu är det ju två år tills EM så får ju skriva av mig ordentlgt!

KRAMAR FRÅN MIG! 

ångrade mig...


Mycket fin sista bild, och MYCKET fin kvalité med photobooth-bilder.... 

Efter andra målet får man väl ända heja på spanien iallafall dårå... Har ju faktiskt varit där fler gångerän i Italien och sett EM och VM där nästan alla år förutom förra VM då... Då var jag på konfaläger nämligen.. okej tillbaks till ämnet! Hejar nu i andra halvleken på SPANIEN!!

Spanien - Italien



Tagga tagga tagga! Heja heja heja! Vet dock inte vem jag hejar på men ändååå bra fotboll är kul!!




Jag har inte fotat eller redigerat bilderna

Igår var jag på jobbet i 8 timmar och kom hem med en fruktansvärd huvudvärk och ville bara sova, idag jobbade jag 7 timmar ( MASSA PENGAR DENNA HELG MOWAHAHAHAHAH) sen ville jag hem och ta det lugnt men nej då skulle vi på restaurang nere vid nya varvet men det var ju väldigt mysigt det också. 

Nej ska återvända till fotbollen nu! Det är ju spännande ju! FINAL! 
RSS 2.0