Kort summering av dagen


Jag är svintrött, har träningsvärk överallt och stinker fisk! (om man vill ha liite längre summering läs vidare: ) och kom hem nu, när jag slutade 12.. men vi tyckte det var bra att stanna kvar och skriva vår fina lilla biologirapport... inte så bra faktiskt.. Fiskauktionen var väl helt okej dock var det svinkallt och stank men tårna mm. domna bort och luktsinnet försvann ungeför halvägs in så det led man inte allt för mycket av det kanske.. (JO!!) Sen skulle vi försöka hålla oss vakna till en power point när hon berättade mer om fisk, gick la sådär, sen fick vi kolla i akvarium. Sedan bar det tillbaks till skolan där alla vände sig om efter oss i korridorerna och undrade var det var som stank, ochfler lektioner som inte var varken produktiva eller effektiva. Så nu skulle jag ju då vilja ta en dusch, sätta mig framför TV:n med en kopp te och kolla på svenska hollywood fruar men icke sa nicke först ska man ut på långpromenad med hunden... 


(bättre så Catrine??)

Fiskeauktion!


Ska samlas vid sjöfartsmuseet klockan 06.45 så gick upp 05.30 totalt onödigt eftersom jag är klar nu eller ja jag ser väl ut som att jag inte har sovit på hela vecan och sen dragit på mig första bästa kläderna jag hittade.. heh kan ju jobba lite på det kanske men jag kollar hellre på Glee! Började kolla från säsong 1 igår och var tvungen att avbryta mitt i ett avsnitt, inte kul, så nu sitter jag och kollar klart på det! 

Puss och kram!

Klar med matten


Som jag skulle ha gjort i helgen men ändå nu är den klar!! Och vi har för en gångs skull inte särskilt mycket läxor ( peppar peppar ta i trä) okej bara gått 3 veckor i tvåan men de dränkte oss i läxor och prov från dag ett så det känns ganska bra att komma upp till ytan och andas in innan man måste djupdyka ännu en gång! Nu sitter jag hemma hos Hanna och lyssnar på Justin medan hon bakar kärleksmums (som jag ju inte får äta -.-) och jag har inte nåt att göra och det är sååååå skönt!!

Vaknade då 07.50 idag


Av någon outgrundlig anledning men jag gick upp typ halv 9 och började städa mitt rum, skulle ha gjort det igår men prioriterade viktigare saker (dator, film, läsa en bok som inte har med skolarbete att göra över huvudtaget) såå japp blev städning och plugg idag istället, med ett avbrott vid 14.00-? eftersom jag ska på tårtkalas och fira Alva som fyller 15 i morgon.



Grattis Alva! i förskott.. 

Ny design dåråå



Japp nu har jag som alla kan se en ny design, sa till Catrine att jag började tröttna på den gamla och voila 2 timmar med fri tillgång till min dator och vips så fick jag en ny header och design!! Tack Catrine!! Förhoppningsvis ska detta nu få mig mer peppad på att blogga osv.. Heh får se hur det går menmen! Igår så var jag ju då med Catrine som man kanske förstått vid det här laget, vi fikade och shoppade och sen tog vi lite bilder på oss båda två (HAHAHAHAHHA) väldigt fina blev dem (HAHAHAHAHHA) Här är då några av dem, det var förresten catrine som tog dem och fixade allt jag bara stod där och såg dum ut i princip!



Såå ja, det här är vi! 

Annars måste jag ju tyvärr meddela att mitt liv för övrigt inte består av mycket mer än äta, sova, träna, PLUGGA så jaa men ska skriva så snart jag gör något I promise!

Puss och kram!!

Hej bloggen!


Slår vad om att du känner dig övergiven men det är inte helt av lathet eller ovilja, jag skyller på skolan! Och det är faktiskt skolans fel också, tvåan är JOBBIG!!! Låg efter i typ allt första veckan, har pluggat på fredagkvällar två helger i rad, inte jättetråkigt tack vare mysiga kompisar men ändå, och vi har 2 prov nästa vecka.... JAG ORKAR INTE! Plus att alla , ALLA, i klassen har blivit förkylda och sjuka och försöker komma på vilka lektioner som man kan missa utan att behöva betala för det resten av terminen. Okej tagit ut mina aggressioner på skolan nu, egentligen gillar jag faktiskt skolan, även om det inte framgår i detta inlägget men så är det! Så det så! Och jag säger absolut inget vettigt just nu..

Så god natt!
RSS 2.0