Takapuna beach

Igår spenderades hela dagen på stranden med Hanna och Stina. Underbar dag, underbar strand, underbart sällskap. Stranden var sådan att det var gräs i sluttning fram till en väldigt smal sandstrand och sedan började havet. Vi låg alltså väldigt bekvämt på gräset med Håkan och Maggio i högtalaren och njöt av livet. Havet här var också varmare än sist så det var skönt att bada denna gången, hit kommer jag definitivt åka tillbaka.
 
Vi stannade där till ca 17.30 (hade inte riktigt koll på tiden innan dess) då vi började bli hungriga eftersom vi bara ätit en avokado, som smakade himmelskt. Vi hittade en lite pizzeria där vi beställde varsin pepperonislice. Sen tillbaka in till stan och började leta efter en restaurang att äta middag på senare. Vi var vid det laget väldigt trötta, mer eller mindre solbrända och orkade inte med något avancerat så det blev ett publiknande ställe som serverade fish and chips billigt. Det var supergott! 
 
Sedan fick vi hålla oss vakna till 21.30 då det var fyrverkerier för att fira Aucklands födelsedag, de var väldigt häftiga faktiskt så värda att se. Sen blev det hem att sova för oss alla tre. Idag så åker Hanna och Stina vidare och första stoppet skulle vara Coromandel om jag fattade det rätt. Hoppas att deras resa blir till och med bättre än de tänkt sig och att de får se och uppleva massa nya saker även om det är tråkigt för mig att de redan åker iväg när de precis kom hit!
 
 
Heh vi var så hungriga så var tvungna att ta en tugga innan jag hann fota.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Så fint ☺ hade gärna besökt dig☺ kul att dina kompisar tittade förbi💜

2015-01-26 @ 19:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0