Cape Reinga

I fredags så fick vi skippa skolan helt och hållet öfr att åka upp till bay of islands och hinna njuta av dagen. Vi åkte från Auckland vid 8, hämtade upp två killar som är kompisar till tjejerna jag var med. Sen åkte vi ca 3,5 timmar tills vi var framme i Paihia. Vi tog det lugnt resten av dagen, va på stranden, gick runt i staden (tog väl typ 15 minuter), lagade mat och la oss tidigt med tanke på att vi va tvungna att gå upp 6 på lördagen. 
 
På lördagmorgon klockan 7.15 stod en buss utanför vårt vandrarhem redo att ta oss till Cape Reinga. Bussturen var 4 timmar lång med ett stopp för en tropisk skog, mest regn dock, och sen ett stopp för att köpa lunch. Sen var vi framme vid Cape Reinga, det var faktiskt väldigt häftigt! Man såg hur de två haven möttes och ja vädigt vackert var det. Säger ju det, hela detta landet är underbart!
 
På vägen hem stannade vi på ninety mile beach ( som egentligen är ca 60 miles men drygt 90 km) för sandboarding. Det var väldigt roligt, särskilt för mig som stannade på brädan hela tiden och slapp sand överallt. Killarna dock tyckte det var en bra idé att vara två på samma bräda, det va inte en bra idé... men guiden sa efteråt att ingen har provat det innan så de kommer ju bli ihågkomna. Sen stannade vi på ett annat ställe på stranden innan vi körde på den i ca en timma. 
 
Efter detta var det ett stopp på vad som skulle vara den bästa fish and chipsen i världen, vet inte om det är sant men det var gott iallafall!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0